Waarom een lamellendak - Luxe Lamellendak
17421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17421,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Waarom een lamellendak

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

400 m² met de nieuwste trends in lamellendaken

WAAROM EEN LAMELLENDAK?

Een lamellendak is dé oplossing wanneer je een windstabiele zon- en regenwering zoekt, maar waarbij je geen zonweringdoek als dak wilt hebben, maar deze wel net als een textieldak wilt kunnen openen op warme dagen. Het is een windstabiel zonweringsysteem en dus ideaal voor toepassing in de kustregio, of op windrijke plekken zoals op het dakterras van een penthouse.

Een lamellendak is windstabiel

Waarom een lamellendak? Omdat windstabiliteit een belangrijke eigenschap is. Om deze reden worden onze lamellendaken naast terrassen in windrijke gebieden in de kustregio, ook veel toegepast op dakterrassen van penthouses en op balkons. Er zijn vele mogelijkheden en prijzen, de zwaarste systemen zijn zelfs belastbaar tot 9 Beaufort.

lamellendak

Een lamellendak met screens (optie)

Door toepassing van windvaste screens aan de zijkanten kan een lamellendak worden afgesloten en ben je beschermd tegen wind en neerslag. Last van inkijk van buren? Dan creëer je met de screens tevens privacy. De windvaste screens zijn ook verkrijgbaar met venster, indien je uitzicht wilt behouden wanneer deze gesloten zijn. 
Brustor B600 lamellendak-pergola - windvaste screens
Brustor B600 lamellendak met glaswanden

Lamellendak met glaswanden (optie)

Door het plaatsen van vaste of beweegbare glaswanden zorg je voor nog meer beschutting en creëer je een semi-tuinkamer. Waar doorloop gewenst is, maak je gebruik van beweegbare glaswanden. Last van een tochthoek? Dan kun je er voor kiezen om daar juist een vaste glaswand te plaatsen. Glas is duurzaam, makkelijk te reinigen én blijft op de lange termijn er mooi uitzien.
Brustor B600 lamellendak met glaswanden

Lamellendaken en gastronomie

De gastronomie maakt vooral gebruik van vouwdaken en lamellendaken. Welk type voor uw situatie van toepassing is, hangt af van de wensen, smaak en uw bestaande of te creëren terrassituatie. Door het plaatsen van vaste en beweegbare glaswanden kunnen klanten beschermd lunchen/dineren en genieten van een drankje. Tijdens warme dagen kan het dak met één druk op de knop worden geopend. Multifunctioneel en flexibel!

Soorten lamellendaken

Een lamellendak is voornamelijk bekend als gevelconstructie, fungerend als flexibele overkapping met licht en warmte regulering, waarbij u een goede doorloop heeft van woonkamer naar het overkapte terras.

 

Daarnaast is ook een vrijstaande constructie verkrijgbaar, waardoor u een separaat terras achter of midden in uw tuin kunt voorzien van een vrijstaand lamellendak, of voor het overkappen van bijv. een jacuzzi.

WAT ERVAREN KLANTEN MET EEN LAMELLENDAK?

Klanten ervaren dat zij hun terras +/- 10 maanden in het jaar kunnen gebruiken door toepassing van een lamellendak. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag. Perfect beschermd, zodat je altijd comfortabel kunt genieten van je terras.

Weinor Artares lamellendak

LAMELLENDAK OPTIES

Er zijn veel opties mogelijk. Denk o.a. aan zij zonwering (en het creëren van privacy) door middel van windvaste screens, vaste en/of bewegende glaswanden voor een semi-tuinkamer, terrasverwarming, extra stopcontactpunten, BlueTooth speakers en diverse LED-verlichting mogelijkheden.

MEER OVER TEXTIELDAKEN WETEN?

Breng een bezoek aan onze ruime showroom in Maassluis. Onder het genot van een goed kopje koffie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke terras situatie.

OFFICIËLE DEALER, LEVERANCIER EN INSTALLATEUR

Met gerenommeerde topmerken zoals Brustor & Weinor, leveren én installeren wij lamellendaken, welke ook een goede garantie hebben. Zo heeft u de zekerheid dat het goed is geregeld!

 

Naast functionaliteit, wordt met de verschillende merken ook het design aspect meegenomen, zodat u dit kan afstemmen op uw wens én op het type woning. Op zoek naar een modern & strak design? Of juist landelijk, los & klassiek? Wij hebben het!

Hoe tevreden u straks bent over uw lamellendak wordt vooral bepaald door de keuze voor het juiste product en de tijd en aandacht die we daar samen aan besteden. In onze showroom maken we graag tijd voor u, ook wij willen graag dat u straks tevreden bent en dat verder vertelt. De prijs* moet natuurlijk kloppen, ook daar komen wij wel uit. U krijgt in bijna alle gevallen direct een nauwkeurige prijsindicatie mee.

 

*E-mailberichten met uitsluitend een verzoek om een prijsopgave nemen wij niet in behandeling. We hebben collega’s genoeg die juist dáár weer goed in zijn. Bezoek de showroom, de koffie staat klaar.

Voorberg Zonwering BV heeft verschillende specialisaties, welke onder diverse websites zijn ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat mogelijk is.