Brustor B600S - Luxe Lamellendak
17175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17175,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Brustor B600S lamellendak

TECHNISHE GEGEVENS LAMELLENDAK

BRUSTOR B600S lamellendak incl. 2 screens – vrijstaand

Constructie:
Te leveren als:
Type lamel:

Lamelgrootte:
Maximale breedte (lamelrichting):

Maximale lengte:
Aantal staanders:
Waterafvoer:
Optionele screens:
Bediening:
Windbestending:
Regenbestending:
Sneeuwbestending/belasting:
Standaard kleuren:

aluminium
muuraanbouw of vrijstaand

S-lamel
23 cm
400 cm  (enkel dak)
600 cm (enkel dak)
4
geïntegreerd in de staanders
geïntegreerd in het frame
elektrisch

ja, tot X Bft.
ja, zie waterdichtheid aan dakzijde
ja, tenminste X kg per m2
RAL 9016 (wit structuur), RAL 7016 (antraciet structuur)

WATERDICHTHEID AAN DE DAKZIJDE

Door de S-lamellen constructie is het Brustor B600S lamellendak volledig waterdicht aan de dakzijde. De afdichting tussen de goot en lamellen is voorzien van borstels.

OPTIES Brustor B600S lamellendak

RAL en structuurlakken
Extra staanders
Terrasverwarming

LED verlichting in frame
LED verlichting in de lamellen
LED verlichting in de goot
Extra stopcontact punten
Geïntegreerde Bluetooth speakers

PRIJSINDICATIE Brustor B600S lamellendak

Gebaseerd op 300 x 450 cm, inclusief 2 geïntegreerde ZIP screens, elektrisch, zonder verdere opties:
€ 27.140,- .

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Brustor B600S lamellendak: het summum van de series, met een 100% waterdicht lamellendak, inschuifbare S-lamellen en de screens geïntegreerd in het frame.

BRUSTOR B600S lamellendak – DE ABSOLUTE TOP!

Met het Brustor B600S lamellendak overtreft Brustor zichzelf in alle opzichten van techniek, functionaliteit en design. Een totaal vernieuwd én innovatief ontwerp, waardoor het lamellendak nog beter tot zijn recht komt in functionaliteit en aanzicht. De bredere en hogere goten zorgen voor een efficiëntere afvoer van regenwater en zijn makkelijker te onderhouden. Verder is dit lamellendak hetzelfde als het standaard B600 lamellendak.

Brustor B600 lamellendak - pergoladak - wit

BRUSTOR S-LAMELLEN VOOR MAXIMALE LICHTINVAL

De ontwikkeling van de nieuwe S-lamellen zorgt er voor dat het lamellenpakket van het Brustor B600s lamellendak, in geopende toestand, zeer compact is, doordat de lamellen in elkaar schuiven. Bij volledig opening van het lamellendak wordt nog slechts 13% van de totale oppervlakte ingenomen, waardoor een maximale lichtinval wordt gecreëerd.

 

 

GEÏNTEGREERDE SCREENS IN HET FRAME

Bij de Brustor B600S serie zijn de optionele windvaste screens geïntegreerd in het frame, waardoor je geen extra naden ziet. Ideaal om een laagstaande zon te weren en/of om inkijk van buren tegen te gaan.

 

Wil je bij aanschaf geen screens gemonteerd hebben? Kies dan voor het Brustor B600 lamellendak. Dan kun je ze achteraf altijd nog als opbouw cassette toevoegen.

LAMELLENDAK MET GLASWANDEN

De zijwanden van het Brustor B600S lamellendak kunnen als optie ook met vaste en/of beweegbare glaswanden worden voorzien. Je spreekt dan van een tuinkamer. Dit is een optie welke ideaal is bij een 100% waterdicht dak, zodat je er in alle seizoenen gebruik van kunt maken!

SFEERVOLLE VERLICHTINGSOPTIES

Door licht van diverse richtingspunten uit te laten stralen, kun je een terras uiterst sfeervol belichten. Het Brustor B600S lamellendak heeft vele opties, zoals dimbare LED spots op de L-zijde, dimbare LED strips in de lamellen, directe LED verlichting op de goten en/of indirecte verlichting in het frame.

 

Nu kun je tot in de late uurtjes op je terras een feestje vieren, genieten van een uitgebreide BBQ en/of loungen met familie en vrienden.

HOOGWAARDIG & DUURZAAM

Het Brustor B600S lamellendaken is gemaakt van hoogwaardig aluminium, is erg duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Door de lamellen te kantelen, kun je de lichtinval optimaal instellen. Daardoor kun je makkelijk genieten van volle zon, een streepje zonlicht, of de verkoelende schaduw. Daarnaast is dit lamellendak voorzien van geintegreerde screens. Elk lamellendak wordt op maat gemaakt en gepersonaliseerd aan uw wensen.

Brustor B600 lamellendak / pergola - hoogwaardig en duurzaam
Strak kubistisch design

Geen zichtbare schroeven

Afvoer regenwater via de palen

100% waterdicht dak

S-lamellen

maximale lichtinval

BRUSTOR

Onze Belgische buren hebben met Brustor een fabrikant, welke tot de top behoort! Brustor ontwerpt en produceert zeer strakke en modern ogende zonweringssystemen van hoge kwaliteit, met een mooie afwerking en veel personalisatie mogelijkheden. Ze zijn werkelijk een lust voor het oog!

Foto van het Brustor logo op de website van luxe-lamellendak.nl. Brustor is een Belgische fabrikant, welke innovatieve, hoogwaardige en moderne zonweringssystemen produceert.