Brustor B600 - Luxe Lamellendak
17129
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17129,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Brustor B600 lamellendak

TECHNISHE GEGEVENS LAMELLENDAK

BRUSTOR B600 lamellendak – vrijstaand

Constructie:
Te leveren als:
Type lamel:

Lamelgrootte:
Maximale breedte (lamelrichting):

Maximale lengte:
Aantal staanders:
Waterafvoer:
Bediening:
Windbestending:
Regenbestending:
Sneeuwbestending/belasting:
Standaard kleuren:

aluminium
muuraanbouw of vrijstaand

S-lamel
23 cm
400 cm  (enkel dak)
600 cm (enkel dak)
4
geïntegreerd in de staanders
elektrisch
ja, tot X Bft.
ja, zie waterdichtheid aan dakzijde
ja, tenminste X kg per m2
RAL 9016 (wit structuur), RAL 7016 (antraciet structuur)

WATERDICHTHEID AAN DE DAKZIJDE

Door de S-lamellen constructie is dit lamellendak volledig waterdicht aan de dakzijde. De afdichting tussen de goot en lamellen is voorzien van borstels.

OPTIES Brustor B600 lamellendak

RAL en structuurlakken
Extra staanders
Windvaste screens
Terrasverwarming

LED verlichting in frame
LED verlichting in de lamellen
LED verlichting in de goot

PRIJSINDICATIE

Gebaseerd op 350 x 500 cm, elektrisch, zonder opties:
€ 27.089,- .

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Brustor B600 lamellendak: hét paradepaardje met een 100% waterdicht dak en inschuifbare S-lamellen voor een maximale lichtinval.

BRUSTOR B600 – DE OVERTREFFENDE TRAP

Met het Brustor B600 lamellendak overtreft Brustor zichzelf in alle opzichten van techniek, functionaliteit en design. Een totaal vernieuwd én innovatief ontwerp van de profielen, waardoor het lamellendak nog beter tot zijn recht komt. Alle producten van Brustor zien er zeer strak uit en zijn van hoge kwaliteit.

Brustor B600 lamellendak - pergoladak - wit

BRUSTOR S-LAMELLEN VOOR MAXIMALE LICHTINVAL

De ontwikkeling van de nieuwe S-lamellen zorgt er voor dat het lamellenpakket van het Brustor B600 lamellendak, in geopende toestand, zeer compact is, doordat de lamellen in elkaar schuiven. Bij volledig opening van het lamellendak wordt nog slechts 13% van de totale oppervlakte ingenomen, waardoor een maximale lichtinval wordt gecreëerd.

 

 

BRUSTOR B600 LAMELLENDAK MET SCREENS

Windvaste screens kunnen optioneel als opbouw cassette onderaan het frame worden gemonteerd. Deze sluiten naadloos aan op de staanders. Zo kun je achteraf altijd de standaard uitvoering van het Brustor B600 lamellendak uitbreiden. Ideaal voor het weren van een laagstaande zon en het creeëren van extra privacy. Wel zo fijn en flexibel!

 

Wil je de optionele windvaste screens niet als opbouw hebben, maar geïntegreerd in het frame? Kies dan voor een Brustor B600S lamellendak.

LAMELLENDAK MET GLASWANDEN

De zijwanden kunnen als optie ook met vaste of beweegbare glaswanden worden voorzien. Je spreekt dan van een tuinkamer. Dit is een optie welke ideaal is bij een 100% waterdicht dak, zodat je er in alle seizoenen gebruik van kunt maken!

SFEERVOLLE VERLICHTINGSOPTIES

Door licht van diverse richtingspunten uit te laten stralen, kun je een terras uiterst sfeervol belichten. Brustor doet dit o.a. door: dimbare LED spots op de L-zijde, dimbare LED strips in de lamellen, directe LED verlichting op de goten en/of indirecte verlichting in het frame.

 

Nu kun je tot in de late uurtjes op je terras een feestje vieren, genieten van een uitgebreide BBQ en/of loungen met familie en vrienden.

HOOGWAARDIG & DUURZAAM

Brustor lamellendaken zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn erg duurzaam en vragen weinig onderhoud. Door de lamellen te kantelen, kun je de lichtinval optimaal instellen. Daardoor kun je makkelijk genieten van volle zon, een streepje zonlicht, of de verkoelende schaduw. Elk lamellendak wordt op maat gemaakt en gepersonaliseerd aan uw wensen.

Brustor B600 lamellendak / pergola - hoogwaardig en duurzaam
Strak kubistisch design

Geen zichtbare schroeven

Afvoer regenwater via de palen

100% waterdicht dak

S-lamellen

maximale lichtinval

BRUSTOR

Onze Belgische buren hebben met Brustor een fabrikant, welke tot de top behoort! Brustor ontwerpt en produceert zeer strakke en modern ogende zonweringssystemen van hoge kwaliteit, met een mooie afwerking en veel personalisatie mogelijkheden. Ze zijn werkelijk een lust voor het oog!

Foto van het Brustor logo op de website van luxe-lamellendak.nl. Brustor is een Belgische fabrikant, welke innovatieve, hoogwaardige en moderne zonweringssystemen produceert.