Contact - Luxe Lamellendak
17311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17311,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Contact

Bij de aanschaf van uw zonwering of tuinkamer hoort natuurlijk goed advies! We nodigen u dan ook van harte uit in onze uitgebreide showroom. Wanneer u de globale maatvoering en een foto van de situatie meeneemt kunnen we u ook gelijk voorzien van een prijsopgave.

 

Gaat uw interesse uit naar een tuinkamer, lamellendak of horeca overkapping dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen zodat de juiste medewerker voor u aanwezig is. Ook buiten openingstijden is het mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken.

 

De koffie staat klaar!

Kantoor & showroom

Wagenstraat 27 – 29

3142 CR  Maassluis

De openingstijden van onze showroom zijn:
di t/m vrij: 13:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
zo & ma: gesloten

Buiten de openingstijden op afspraak.

Voorberg Zonwering BV is actief in het driehoeksgebied Den Haag, Rotterdam en Hellevoetsluis. In dit gebied kunnen wij onze service garanderen en snel bij u ter plaatse zijn.

Voorberg Zonwering werkgebied

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van het perfecte lamellendak voor uw terras en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht, welke je in de footer kunt vinden. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.